Szkoła Podstawowa nr 195 serdecznie zaprasza mieszkanców do korzystania z boiska szkolnego. Kliknij po więcej szczegółów.
Opcje widoku
Ikona powiększania tekstu
Powiększ tekst
Ikona pomniejszania tekstu
Pomniejsz tekst
Ikona zmiany kontrastu
Kontrast
Ikona podkreślenie linków
Podkreślenie linków
Odnośnik do Deklaracja dostępności
Deklaracja dostępności
Resetowanie ustawień
Reset

Tygodniowe menu

JADŁOSPIS

     

Poniedziałek, 27.01.2025

Śniadanie

Pieczywo mieszane: pszenne i żytnie, masło, sałata, szynka drobiowa, pomidor, kakao

Alergeny: Zboża zawierające gluten, Soja i produkty pochodne, Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą)

Obiad

Zupa kalafiorowa z natką, kasza pęczak, gulasz z szynki, sałatka z ogórków kiszonych z marchewką i cebulą, kompot owocowy

Alergeny: Zboża zawierające gluten, Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), Seler i produkty pochodne

Podwieczorek

Drożdżówka z jabłkiem pieczonym, sok pomarańczowy

Alergeny: Zboża zawierające gluten, Jaja i produkty pochodne, Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą)

Wtorek, 28.01.2025

Śniadanie

Pieczywo mieszane: pszenne i żytnie, masło, sałata, szynka wiejska, papryka, kawa zbożowa

Alergeny: Zboża zawierające gluten, Soja i produkty pochodne, Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą)

Obiad

Zupa parzybroda z warzywami, zapiekanka z makaronem wieloziarnistym, z mięsem i warzywami, banan, lemoniada cytrynowa

Alergeny: Zboża zawierające gluten, Jaja i produkty pochodne, Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), Seler i produkty pochodne

Podwieczorek

Galaretka owocowa, biszkopty, herbata owocowa

Alergeny: Zboża zawierające gluten, Jaja i produkty pochodne, Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą)

Środa, 29.01.2025

Śniadanie

Płatki owsiane na mleku, bułka, masło, sałata, szynka dębowa, ogórek kiszony, herbata z cytryną

Alergeny: Zboża zawierające gluten, Soja i produkty pochodne, Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą)

Obiad

Zupa z fasolki szparagowej, ryż, pulpety w sosie pomidorowy, sałata w sosie winegret, sok jabłkowy

Alergeny: Zboża zawierające gluten, Jaja i produkty pochodne, Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), Seler i produkty pochodne

Podwieczorek

Chałka, serek waniliowy, lemoniada cytrynowa

Alergeny: Zboża zawierające gluten, Jaja i produkty pochodne, Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą)

Czwartek, 30.01.2025

Śniadanie

Pieczywo mieszane: pszenne i żytnie, masło, sałata, szynka litewska, ogórek, kakao

Alergeny: Zboża zawierające gluten, Soja i produkty pochodne, Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą)

Obiad

Zupa barszcz czerwony, pierogi z serem i jagodami, polewa jogurtowa, mandarynka, kompot owocowy

Alergeny: Zboża zawierające gluten, Jaja i produkty pochodne, Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), Seler i produkty pochodne

Podwieczorek

Bułka, masło, polędwica miodowa, papryka, herbata owocowa

Alergeny: Zboża zawierające gluten, Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą)

Piątek, 31.01.2025

Śniadanie

Kajzerka/grahamka, masło, sałata, jajko, serek kiri, rzodkiewka, kawa zbożowa

Alergeny: Zboża zawierające gluten, Soja i produkty pochodne, Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą)

Obiad

Zupa krupnik z natką, ziemniaki z koperkiem, filet pieczony z miruny, surówka z marchewki, jabłka i pora, herbata z cytryną

Alergeny: Zboża zawierające gluten, Jaja i produkty pochodne, Ryby i produkty pochodne, Seler i produkty pochodne

Podwieczorek

Drożdżówka z budyniem, winogrona, lemoniada cytrynowa

Alergeny: Zboża zawierające gluten, Jaja i produkty pochodne, Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą)

 

JADŁOSPIS MOŻE ULEC ZMIANIE!

Data dodania: 2021-10-05 09:37:09
Data edycji: 2025-01-24 14:16:22
Ilość wyświetleń: 19285

WAŻNE INFORMACJE

Odwołanie obiadu
Więcej informacji

SPORT W NASZEJ SZKOLE

I miejsce na ogólnopolskim turnieju tenisa stołowego
Więcej informacji

Kalendarz

"Dziecko chce być dobre. Jeśli nie umie – naucz, jeśli nie wie – wytłumacz, jeśli nie może – pomóż."

Janusz Korczak
Bądź z nami
Aktualności i informacje
Biuletynu Informacji Publicznej
Biuletynu Informacji Publicznej